Firmaet

Alt indenfor tømrerfaget

Firmaet blev stiftet af Michael Thestrup i samarbejde med Thomas Weibel, der har haft selvstændig virksomhed siden 1998. 

Michael Thestrup har lavet stort set alt indenfor tømrerfaget.

Vi ynder at kalde os specialister i renoveringsopgaver, hvor vi kan bistå både som underentreprenør og hovedentreprenør. 

Vores kundekartotek spænder vidt, lige fra boligforeninger og institutioner til private kunder.

Hos os findes der ikke opgaver der er for store eller for små, og vi sætter en ære i godt håndværk, og i at overholde vores aftaler.

Tilbudsgivning

Vi kan løse alle former for malerarbejde. Til opgaver vi ikke selv er specialister i, trækker vi på vores netværk af kvalificerede samarbejdspartnere. Det vigtigste er, at opgaven bliver løst til kundens fulde tilfredshed.
 
Altid besigtigelse
Vi komme altid ud og vurdere nye opgaver, så vi kan se opgavens omfang. På den måde får vi efterfølgende givet et reelt tilbud vi kan holde.

Sådan gør vi
Inden vi går i gang med at løse opgaven, forklarer vi naturligvis forløbet så I ved hvordan vi arbejder og kan følge med i processen.

.

Fremtidsorienteret virksomhed

Vi er en fremtidsorienteret virksomhed og har således defineret nogle mål, som vi allerede i dag tilstræber at leve op til, og som også i fremtiden indtager en central plads i virksomhedens løbende udvikling.

Hits: 76

Skip to content